Alt-Text

Mitsubishi Electric airco

Fuji Electric Airconditioning

Fuji Electric is het meest gerenommeerde Japanse elektronicabedrijf en al jaren het synoniem van geavanceerde en toonaangevende technologie.

Fuji Electric ontwikkelt en produceert de meest betrouwbare airconditioningsystemen met het ozonvriendelijke R410A koelgas.
Fuji Electric biedt u een uitgebreid leveringsprogramma. Van een eenvoudig split-systeem tot een uitgebreid vrf-systeem van top kwaliteit.

 

Daikin Airconditioning

Als fabrikant van airconditioners, compressoren en koudemiddelen is Daikin nauw betrokken bij de bescherming van het milieu. Sinds een aantal jaren streeft Daikin naar de positie van marktleider op het gebied van milieuvriendelijke producten. Om dit te bereiken moet een breed assortiment producten op ecologische verantwoorde wijze worden ontworpen en ontwikkeld. Bovendien moet een energiebeheersysteem worden ingevoerd om energie te besparen en afval te beperken.

 

LG Electronics AirconditioningOok zijn de systemen voorzien van de modernste technologie,  waardoor  de  energieprestaties  opnieuw tot de hoogste in de markt   behoren. Bovendien   zijn   de  units  voorzien  van  innovatieve luchtfiltertechnieken  en  beschikken  over  lage geluidsniveaus. Ook is LG Electronics  er  in  geslaagd  om  de  stilste  unit in de markt te leveren (slechts 20 dBA).

Copyright Erik Talens Montage. Gerealiseerd door De Haan Media