Alt-Text

Mitsubishi Electric airco

Mitsubishi Electric airco ontwikkelt al 90 jaar kwalitatieve airco's. Deze airconditioning systemen verwarmen, koelen, filteren en ontvochtigen met de grootste zorg uw leefomgeving, zodat het klimaat altijd prettig aanvoelt. Wij noemen dat °ClimateCare.

Maar °ClimateCare houdt meer in. Onze airconditioning systemen zijn fluisterstil en heel zuinig met energie. Want een gezond en evenwichtig milieu vinden wij even belangrijk als een comfortabel binnenklimaat.

 

Fuji Electric Airconditioning

Fuji Electric is het meest gerenommeerde Japanse elektronicabedrijf en al jaren het synoniem van geavanceerde en toonaangevende technologie.

Fuji Electric ontwikkelt en produceert de meest betrouwbare airconditioningsystemen met het ozonvriendelijke R410A koelgas.
Fuji Electric biedt u een uitgebreid leveringsprogramma. Van een eenvoudig split-systeem tot een uitgebreid vrf-systeem van top kwaliteit.

 

Daikin Airconditioning

Als fabrikant van airconditioners, compressoren en koudemiddelen is Daikin nauw betrokken bij de bescherming van het milieu. Sinds een aantal jaren streeft Daikin naar de positie van marktleider op het gebied van milieuvriendelijke producten. Om dit te bereiken moet een breed assortiment producten op ecologische verantwoorde wijze worden ontworpen en ontwikkeld. Bovendien moet een energiebeheersysteem worden ingevoerd om energie te besparen en afval te beperken.

 

LG Electronics Airconditioning

LG  Electronics  heeft  de  visie  om stylish design en smart technology te combineren  tot perfecte harmonie. Zo kan LG Airconditioning voldoen aan de wensen  en eisen van onze klanten. Zo introduceerde LG voor de residentiėle markt de Art Cool reeks. Een serie design airconditioners die kunnen worden afgestemd  op het interieur.

Ook zijn de systemen voorzien van de modernste technologie,  waardoor  de  energieprestaties  opnieuw tot de hoogste in de markt   behoren. Bovendien   zijn   de  units  voorzien  van  innovatieve luchtfiltertechnieken  en  beschikken  over  lage geluidsniveaus. Ook is LG Electronics  er  in  geslaagd  om  de  stilste  unit in de markt te leveren (slechts 20 dBA).

Copyright Erik Talens Montage. Gerealiseerd door De Haan Media